fbpx

Laten we een ding voorop stellen. Als je op zoek bent naar (meer) financiële vrijheid en je wilt investeren in vastgoed, dan zit je hier goed. Maar dat betekent niet dat wij het werk voor jou doen.

Als jouw coach stimuleren wij je om je eigen acties op touw te zetten en krijg je intensieve begeleiding om jouw vastgoed plannen op te bouwen. Zie ons als de vriendelijke oom met het wijze advies. Wij kijken toe van de zijlijn en prikkelen, sturen en motiveren jou om de dingen anders te zien dan gebruikelijk.

Waarom dan een coach? Omdat wij precies weten wat er nodig is om jouw barrières weg te nemen. Stap voor stap.

Wat kan je verwachten:

Hoe werkt het?

Op basis van een introductie gesprek bepalen we samen jouw verdere coachings traject. Dit word afgestemd op jouw ervaring, kennis niveau en persoonlijke situatie. 

We bepalen samen je doelen en stellen direct een plan op om die te gaan halen. Via 2-wekelijkse calls houden we je accountantable en coachen je door de verschillende fases van vastgoed heen.  

Jouw commitment

Bij ons draait het om ‘learning by doing’. Je leert namelijk pas echt hoe vastgoed werkt door het gewoon te doen. 

Dat betekent dat je zelf onderzoek doet, zelf contact zoekt met makelaars, zelf bezichtigingen doet en zelf je analyses maakt. 

Uiteraard helpen wij je met alles. Zoals het zoeken van de juiste connecties, documenten en kennis die je nodig hebt om er een succes van te maken.