fbpx


EVEN SPARREN?

Wil je meer weten over vastgoed?

Kom met ons (digitaal) koffie drinken. We hebben elke donderdag tijd vrijgemaakt. Om samen te kijken wat  we voor jou kunnen betekenen.

GRATIS SPARRING SESSIE

Voor startende investeerders

Wil je graag in vastgoed investeren, maar weet je nog niet helemaal of het iets voor jou is? Of waar je het beste kan beginnen? Wij zijn zelf naast onze fulltime baan begonnen met de eerste stap, en kunnen samen met jou kijken hoe jij een vliegende start kan maken. 

Voor ervaren investeerders

Er is altijd genoeg te leren. Heb je al een pand (of meer) en wil je nu echt doorpakken? Of wil je specifieke kennis over financiering, Joint Ventures of het het opbouwen van een netwerk en off-market deals. We hebben alles zelf in de praktijk toegepast, en weten dus goed wat wel, en wat niet werkt. Laten we samen sparren om te kijken hoe je verder kan. 

Plan zelf je sessie

Elke donderdag avond houden wij vrij voor een vrijblijvende sessie. Bijvoorbeeld omdat je graag advies wilt en wilt weten hoe wij daar in kunnen helpen. 

Je kan zelf een sessie inplannen op een dag en tijdstip dat het jou uitkomt.

Komt het niet uit? 

Zijn jouw donderdag avonden altijd druk bezet? Maar wil je toch met ons in contact komen? Stuur ons dan even een bericht, en dan kijken we samen wat wel kan.

Financieel vrij met vastgoed

Sinds de zomer van 2019 zijn we – officieel – financieel vrij. Wat betekent dat we niet meer hoeven te werken. Maar we doen het toch. Omdat we het zo leuk vinden om anderen op weg te helpen naar dezelfde resultaten. 

We hebben ‘pas’ 4 jaar ervaring in vastgoed, maar in die tijd zijn we snel gegroeid naar 16 panden voor de verhuur. Hebben we een aantal flips gedaan. Maar ook veel verbouwingen, creatieve financiering toegepast, Joint Ventures opgezet, een vastgoed BV gestart en vooral genoeg fouten gemaakt. 

Of je nu net begint, of al wat ervaring hebt en nu wilt doorpakken. Wij helpen je verder.