fbpx

Ons verhaal

Eerder kunnen stoppen met werken. Dat was onze grootste drijfveer om in 2013 te beginnen met beleggen. We verdienden allebei een goed salaris en wilden meer doen met ons spaargeld. Toen we het concept van Financiele Onafhankelijkheid ontdekten via FIRE, verlaagden we onze maandlasten en investeerden zoveel als mogelijk was.

We begonnen met investeren in dividend aandelen, waarbij we een portfolio van 20 posities opbouwden. In 2017 begon het weer te kriebelen, maar dan met vastgoed. Want wat als we ons doel - financiele vrijheid - eerder konden bereiken? Na maanden van rondvragen, onderzoek en brainstormen hadden we de keuze gemaakt. We verkochten al onze aandelen en stapten over naar vastgoed. Inmiddels hebben we 16 beleggingsobjecten aangekocht en verhuurd. En hebben we de ambitie om nog groter te groeien.

We hebben een uitgebreid netwerk opgebouwd van investeerders, adviseurs en makelaars. Geven trainingen op het gebied van vastgoed en bezoeken geregeld een vastgoed- of netwerk-event (zodra het weer kan uiteraard). Over de jaren groeiden we als investeerder en als persoon.

Doordat we steeds vaker vragen begonnen te krijgen van andere (startende) investeerders over vastgoed, besloten we dit actiever met anderen te delen. Traditioneel gezien is vastgoed een vrij gesloten wereld, met weinig transparantie. Op internet vind je wel wat informatie, maar dat is vaak niet hoe het echt werkt. Zoals het beeld dat het enkel mogelijk als je heel veel geld hebt. En daar willen wij verandering in brengen: het kan ook anders.

Coaching in vastgoed

Als je op zoek bent naar financiële onafhankelijkheid dan is vastgoed een van de snelste manieren om daar te komen. Maar niet de makkelijkste. Je bouwt vermogen op voor de lange termijn en creëert direct een inkomstenstroom. Er zijn vele barrières in beleggen in vastgoed die je kunnen tegenhouden om de volgende stap te maken:

Wanneer is iets een goede deal?

 Waar moet je allemaal rekening mee houden? 

Heb ik wel genoeg vermogen om te beginnen?

Onvoldoende ervaring om de juiste stappen te maken? 

Als jij jezelf dit soort vragen stelt, dan kunnen wij jou helpen om te kijken hoe het wel lukt. Zodat je je eigen plan kan ontwikkelen en uitvoeren. 

En zo je eigen successen gaat creëren. 

STATHE

Stathe was een historische wijk in Utrecht die in de 12e eeuw uitgroeide tot een van de welvarendste handelsplaatsen in Nederland. 

Het is onze missie om ook anderen financieel sterker te maken. Met de juiste mindset is het voor ieder mogelijk om vermogen op te bouwen.  

En hoe kan dat beter dan in vastgoed? Het is relatief stabiel, geeft een lekker rendement en heeft enorm veel mogelijkheden. 

SV-2262