fbpx
Menu Sluiten

Ons verhaal

Meer financiële vrijheid en onafhankelijk zijn. Dat waren onze drijfveren om in 2013 te beginnen met beleggen. We verlaagden onze uitgaven en begonnen elke maand geld opzij te leggen. Dit investeerden we in dividend aandelen en daarna in vastgoed. In 1 jaar tijd hebben we 6 beleggingsobjecten aangekocht en verhuurd. En hebben we de ambitie nog groter te groeien.

Inmiddels hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd van investeerders, ontwikkelaars en makelaars. Geven we trainingen op het gebied van vastgoed en bezoeken we geregeld een netwerk-event.

Doordat we steeds vaker vragen begonnen te krijgen over hoe men kon beginnen in vastgoed, besloten we dit actiever met anderen te delen. Traditioneel gezien is vastgoed een gesloten wereld, met weinig transparantie. Zoals het beeld dat het enkel is weggelegd voor de rijksten. En daar willen wij verandering in brengen: het kan ook anders.
Aroen & Susanna Thakoeri

Coaching in vastgoed

Als je op zoek bent naar financiële onafhankelijkheid dan is vastgoed een van de snelste manieren om daar te komen. Je bouwt vermogen op voor de lange termijn en creëert direct een inkomstenstroom. Er zijn vele barrières in beleggen in vastgoed die je kunnen tegenhouden om de volgende stap te maken:

Geen goede deals kunnen vinden?

Niet genoeg geld om te kopen?

Onvoldoende kennis of ervaring om de juiste stappen te maken? 

Als jij jezelf dit soort vragen stelt, dan kunnen wij jou helpen om deze barrières te herkennen en weg te nemen. Om je eigen plan te ontwikkelen en zelf uit te voeren. En zo je eigen successen te creëren. 

OVER STATHE VASTGOED

Stathe was een wijk in Utrecht die in de 12e eeuw uitgroeide tot een van de welvarendste handelsplaatsen in Nederland. 

Als jonge onderneming is het onze ambitie anderen financieel sterker te maken. Met de juiste mindset is het voor ieder mogelijk om vermogen op te bouwen.  

Groei, ontwikkeling en transparantie zijn onze belangrijkste pijlers. En willen de wereld van vastgoed toegankelijk maken voor iedereen.  

Utrecht