fbpx
Menu Sluiten

MASTERCLASS

CREATIEF FINANCIEREN

Een online masterclass, waarin we jou de strategieën delen om in korte tijd, veel panden te kunnen kopen. 

Wat is het?

Financiering is een van de belangrijkste elementen binnen vastgoed. Het heeft enorme impact op je rendement, hoeveel panden je kan kopen en je kan het inzetten om risico’s te beperken.

Wil jij weten hoe je dit voor jou het beste kan opzetten? Welke mogelijkheden er zijn om zo min mogelijk eigen geld te gebruiken? Maar dit tegelijkertijd goed opzet voor de lange termijn?

In deze online masterclass putten we uit veel persoonlijke ervaring en leer je hoe je in korte tijd meer panden kan aankopen.  

 

En verder?

We hebben alles wat we delen ook zelf in de praktijk getest en uitgevoerd waardoor we je alle tips en tricks uitleggen die ervoor nodig zijn om snel te groeien EN je risico te managen.

Wat krijg je van ons: 

– waardevolle content & alle aandacht

– Voorbeeldcases uit de praktijk – wat werkt, maar ook wat werkt niet.

– Een Q&A waar we de diepte in gaan 

– Een uitgebreide whitepaper 

 

Kosten: 95 euro (incl. BTW)

Datum: dinsdag 19 mei

Tijd: van 19:00 tot 21:30

 

Er is een maximum aantal plekken voor 20 deelnemers, zodat we maximale waarde kunnen geven. 

Wil jij 1 van die plekken? Koop dan snel je ticket. 


 

Ervaringen van andere deelnemers

Ik heb grote ervaring in het bankwezen en beleggingen in non-residentieel vastgoed. Investeren is mijn passie, mijn hobby, mijn leven. En vind het interessant om gelijkgezinde beleggers te ontmoeten en praktische informatie te leren die mij kan helpen om in de toekomst nog betere investeringen te doen. Op dit moment wil ik vooral meer leren over het beleggen in woningen. Daarom naam ik deel aan de masterclass "Creatief financieren". Ik moet zeggen dat dit een heel goede masterclass was. Jullie deelden veel waardevolle informatie op basis van jullie eigen ervaring: de stand van de markt, financieringsmogelijkheden, rentes, LTV, specifieke banken, voordelen en nadelen van crouwfunding, private money, noem maar op. Puur zakelijk. Puur professioneel. Ik wil iedereen aanraden om jullie masterclass bij te wonen en met jullie samen te werken.
Vitaly Kopyev