fbpx
Menu Sluiten

Verder dan de basis

Voor investeerders die houden van doorpakken, hebben we masterclasses waarbij we diep ingaan op 1 specifiek onderwerp. Een combinatie van waardevolle kennis, voorbeelden uit de praktijk en veel interactie. 

Er zijn 3 verschillende masterclasses, die gezamenlijk een goede basis vormen om te starten met vastgoed. Maar je ook uitgebreide kennis meegeven zodat je flink kan doorpakken. 

 

Masterclass
Creatief Financieren

De snelheid waarmee je panden kan aankopen is gekoppeld aan de hoeveelheid financiele middelen die je beschikbaar hebt. Kortom, hoe meer geld, hoe meer panden.

Maar wat doe je als je geen eindeloos diepe zakken hebt, maar toch wilt groeien? Dan ga je creatief financieren. Je gaat deals slimmer opzetten waardoor je meer waarde creëert, en je gaat op zoek naar alternatieve manieren van financieren. 

Masterclass
Vastgoed Analyseren

Hoe weet je nou wanneer een pand ook interessant is als belegging? 

De cijfers zijn het aller belangrijkste. Maar locatie, indeling, VVE, verduurzaming, omgevings ontwikkelingen, verhuurstrategie, regelgeving en staat van onderhoud zijn minstens net zo belangrijk. 

Waar let je op, hoe beoordeel je dat en meer tips en tricks om mee rekening te houden.

Masterclass
Netwerken in Vastgoed

Iedereen weet, de beste deals vind je off-market. Dus ga je op zoek naar de juiste mensen. Maar hoe vind je die? En hoe zorg je er vervolgens voor dat het je ook iets oplevert? 

Je netwerk is de grootste asset die je kan hebben binnen het vastgoed. Want het levert je meer dan alleen maar panden op. Maar het is best moeilijk om ergens tussen te komen. 

Wie moet je kennen, en hoe bouw je dat op?

Nog geen datum bekend

Ervaringen van deelnemers


Begin de dag maar gelijk met een compliment voor jou en je vrouw voor de masterclass van gisteravond! Jullie eerste keer, super tof! Het feit dat jullie zo zijn gegroeid en de manier waarop en zeker waar vandaan geeft het gevoel dat het mogelijk is.

De vastgoed wereld is niet alleen voor super intellectuele, rijke, elitaire mannen, maar ook voor alle mensen die gister in het lokaal zaten. Ik denk dat jullie vele van ons hebben geïnspireerd en geënthousiasmeerd.
Jaimy Schmidt


Dank voor de Masterclass gisteren, we hebben er zeker wat van opgestoken en alles was heel duidelijk uitgelegd! Leuk om jullie ontmoet te hebben.
Suzanne Thee